Ukoliko imate problema u korišćenju ovog sajta, kontaktirajte Spektrum kooperativu, programersku i SEO firmu.

Spektrum kooperativa pruža brojne usluge unapređenja internet prezentacije vašeg poslovanja s ciljem da poveća broj posetioca i pratilaca i broj vaših novih poslovnih partnera, mušterija i klijenata. Među uslugama koje će unaprediti vaše poslovanje nalaze se:

Optimizacija sajta – omogućava vam bolje rangiranje u internet pretraživačima i neophodna je ukoliko želite da budete prvi na Guglu. Sastoji se od tehničkog unapređenja sajta, poboljšanja njegove preglednosti, bezbednosti, atraktivnosti, prilagodljivosti za različite uređaje i ekrane, pa samim tim optimizacija sajta počiva na uspešnom ukupnom unapređenju sajta. Dodatne aktivnosti koje su neophodne da bi se našli na prvom mestu na Guglu sastoje se od unapređenja kvaliteta sadržaja na vašim stranicama i što uspešnije promocije vašeg sajta na drugim sajtovima i društvenim mrežama. Vaš sadržaj pre svega mora da pruža kvalitetnu i relevantnu informaciju vašim čitaocima i posetiocima kako bi ga Gugl prepoznao kao vodećeg u svojoj industriji.

Izrada sajta – može da bude unikatna ili šablonska. Unikatna je skuplja i zahtevnija ali prilagođenija vašim specifičnim zahtevima. Šablonska izrada podrazumeva upotrebu postojećeg dizajna koji se prilagođava vašem sadržaju. I jedna i druga vrsta izrade podrazumeva vođenje računa o brojnim aspektima i standardima kvalitetne izrade i vaš sajt može biti uspešan jedino ako ga pravi profesionalna firma koja se dokazala u unapređenju poslovanja svojih klijenata.

Vođenje društvenih mreža – uređivanje Fejsbuk, Instagram ili Linkedin profila i stranica – vam omogućava da se u neposrednijem tonu obratite svojim pratiocima i klijentima kako bi ih redovno obaveštavali o novostima u vašoj firmi i povoljnostima koje nudite. Zadovoljan klijent će uvek biti spreman da razmotri vašu novu ponudu i to je prilika da ponovo prodate svoj proizvod ili uslugu, ili uspostavite novu poslovnu saradnju. Društvene mreže pružaju idealne mogućnosti za prezentaciju vašeg poslovanja i reklamiranje koje je uspešnije od tradicionalnih metoda oglašavanja. Ogroman broj korisnika društvenih mreža i u našoj zemlji pruža priliku za rast poslovanja koju ne treba propustiti.

Ovo su samo neke od usluga koje su vam potrebne da bi vaš sajt donosio željeni povraćaj investicije i doveo vašu firmu do uspeha.